Bezoeker nr.
 
Dank u!

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

Call me!
Skype naar ons.

Opgedragen aan de mannen die dienden in de 463rd Parachute Field Artillery

Homepage van Airborne William 'Bill' Tingen
Lid van Baker Battery, 463rd PFA

 

Opgedragen aan
mijn dierbare vriend
WILLIAM 'BILL' TINGEN
Greenville, NC
United States of America
en
de hele 463 PFA

Belangrijke update - 2005

Een partnership tussen het 1e Regiment Veldartillerie gestationeerd te BASTOGNE en de veteranen & hun families van de 463rd Parachute Field Artillery werd besproken.
Vets en families worden verzocht contact op te nemen met ons om de aanspreekpunten binnen de basis te kunnen doorgeven.

Hoe ik met de site begon in december 2002 :

Ik bouw deze site speciaal om onze jeugd en mogelijks ook anderen iets bij te leren (waaronder ikzelf!), en om de mensen te eren die onze Europese landen tijdens WO2 hebben bevrijd van de bezetter.

Wij moeten ons bewust zijn van het feit dat 'in vrede leven' geen automatisch gegeven is, doch afgedwongen werd via de talloze inspanningen van honderdduizenden soldaten en patriotten tijdens Wereldoorlog 2.

Ontelbare dankbetuigingen aan hun adres zou daarop steeds het antwoord moeten zijn !

De auteur.

Belangrijke wijzigingen in 2005 :

In 2005 blijft de site uiteraard de homepagina van Bill, alleen wordt deze site uitgebreid om tegelijk de OfficiŽle Homepage te worden van de veteranen van de 463e PFA en hun families. Dit gebeurde in overeenstemming met Bill zelf en met de veteranen van the 463rd Parachute Field Artillery, 101st Airborne Division.

We verontschuldigen ons voor de vertragingen m.b.t. uitbreidingen en vertalingen, we willen zoveel mogelijk als kan materiaal toevoegen maar dit kan maanden, misschien jaren duren.... Indien iemand zich geroepen voelt om te vertalen, steeds welkom !

Alle informatie die kan bijdragen tot het verbeteren van de site is in ieder geval zeer welkom.

 

Eveneens een speciale DANK U WEL, aan Tess Stinson (Bend, Oregon) en Kathy (Gallipau) Trefz (New York) voor alle mogelijke hulp die ze mij schenken over dit onderwerp ! En natuurlijk een speciale DANK aan Bill Tingen zelf en alle veteranen en hun familieleden, voor de eer om hun website te mogen bouwen.